duminică, 17 iunie 2012

O scena s-a prabusit inaintea unui concert Radiohead, in Canada: un mort

O scena s-a prabusit inaintea unui concert Radiohead, in Canada: un mort
O persoana a murit si alte trei au fost ranite, una dintre ele aflandu-se in stare grava, dupa ce o scena din Toronto pe care urma sa cante formatia Radiohead s-a prabusit.
Accidentul s-a produs cu o ora inainte ca portile sa se deschida pentru concert. Mai multe echipaje de urgenta s-au deplasat la fata locului, iar zona a fost evacuata.

Scena s-a prabusit la ora locala 16.00 (22.00, ora Romaniei), iar concertul urma sa inceapa la 19.30, informeaza BBC.

Formatia engleza Radiohead a anuntat pe Twitter anularea concertului, spunand ca au avut loc evenimente neprevazute.

Alexandra Halbert, care lucra la un cort de bere de la spectacol, a spus ca se afla la aproximativ 200-300 de metri de scena, cu spatele la ea, si a auzit un zgomot care "semana cu focurile de artificii".

"M-am intors si toata partea de sus a scenei s-a prabusit", a spus ea.

Aproximativ 40.000 de oameni erau asteptati la concert.

Justin Bieber riscă să ajungă la închisoare după ce a bătut un fotograf

 Justin Bieber riscă să ajungă la închisoare după ce a bătut un fotograf
Idolul adolescentelor, Justin Bieber, este interogat de poliţia din Los Angeles, după ce a lovit un paparazzo. Starul pop s-a trezit implicat într-un scandal uriaş după ce, duminică, a bătut un fotograf care l-a surprins plimbânu-se cu prietena lui, Selena Gomez. Tandră, cântăreaţa a încercat să-l calmeze pe Bieber şi i-a adunat lucrurile de pe jos.
Probabil supărat pe paparazzii care îl urmăresc tot timpul şi care l-au şi surprins în diferite ipostaze penibile, şifonându-i imaginea pe întreg mapamondul, cuceritorul de adolescente şi-a ieşit din pepeni atunci când a observat că un paparazzo îl fotografiază în timp ce se plimba, duminică, împreună cu prietena lui, Serena Gomez, printr-un centru comercial.
Agasat de insistenţa reporterului, starul pop, care abia a terminat liceul, s-a luat la bătaie cu acesta, în timpul încăierării pierzându-şi până şi unui dintre adidaşi, potrivit dailymail.co.uk.